Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. Místrovství Moravy 30.9.2017 Družstev

article preview

Dne 30.9 se konalo mistrovství Moravy družstev zde u nás v Krnově. V hale TJ Lokomotiva Krnov, kde Krnovské mužstvo A, B se utkalo s 7 oddíly s Moravy. Můžeme hovořit o úspěchu naších reprezentantů obsadili jsme 1. a 7. místo což nám přineslo zlatou medailí směrem do Krnova. Vítězné mužstvo bylo ve složení Tomáš Juříček, Jiří Škapa, Jan Kralík, Jan Pavlíček. Společně nazvedali 1617,79 Wilksových bodů. Závodník Tomáš Juříček dosáhl 507,86 Wilks, což znamenalo pro tento den nejlepší výsledek a pomohl tím k vítězství. 

Druhé mužstvo, které bylo ve složení Patrick Fiklík, Filip Hasmanda, Ondřej Hilgert, Lubomír Švaňhal si vedlo vskutku výtečně. Až na menší zaváhání, které je posunulo na 7. místo s výkonem 1275,52 Wilks, které je velmi krásné a hlavně je složeno s Juniorů což je pro oddíl velký přínos. 

Musíme poděkovat lidem s oddílu, kteří pomáhali na tomto závodě od nakladačů, pomocníky, členy výboru za kvalitní práci při závodu. Václav Stuchlík předvedl skutečně výborný výkon při kaučování všech závodníků patří mu velké díky.  

Budeme se těšit na další závody, které se budou konat další rok v lednu, únoru dokonce v únoru se bude konat Mistrovství Republiky EQUIP mužů a žen !  

S pozdravem,

 

TJ Lokomotiva Krnov, Oddíl silového trojboje.