Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. Mistrovství Moravy (RAW) dorost a juniorů

Jakub Lukeš (absolutní vítěz), Ondřej Hilgert, Michal Suchánek, Aleš Petr - 1. místo

Miroslav Launer - 2. místo

Hasmanda Filip, Adam Kopsa - 3. místo

article preview

Zdravíme vás přátelé, 

máme pro vás krátký report se včerejších závodu, které se konaly u nás v Krnově na domácí půdě tedy 15.9.2018. Sjelo se sem 56 závodníků různých kategorií. Opět se ukázala síla našeho oddílů, vzhledem k výkonům jsme velmi potěšeni a zároveň musíme poděkovat všem, kteří se účastnili při jakékoli pomoci s organizaci. Závodili pouze jen mladí členové Krnovského oddílů, tedy junioři a dorostenci v počtu 11 členů. 

Jmenovitě naší závodnici : 

Jakub Lukeš, Michal Suchánek, Aleš Petr, Ondřej Hilgert, Filip Hasmanda, Miroslav Launer, Daniel Steuer, Tomáš Váňa, Matěj Duchoň, Adam Kopsa, Lubomír Švaňhal. 

Naši mládenci odvedli kus práce pod vedením Tomáše Juříčka, který odvedl kus práce, což hovoří i o umístění jednotlivých členů, také se ukázalo, že být trenérem není o tom jen trénovat ale i motivovat, taktizovat, chránit zdraví svým svěřencům a vést tyto mladé nadějné závodníky dobrým směrem. Tomáš také prohlásil : ,,dnes jsem poprvé viděl co naši borci dokážou srdcem, jsem velmi potěšen co dnes předvedli a musím jim opravdu poděkovat, že jsem mohl být součástí celé akce od začátku po konec".

Jednotlivé výkony : 

Jméno příjmení Umístění Absolutní Pořadí
Jakub Lukeš 1. Místo 1. místo
Aleš Petr 1. Místo 3. místo
Ondřej Hilgert 1. Místo 6. místo
Michal Suchánek 1. Místo  
Miroslav Launer 2. Místo  
Filip Hasmanda 2. Místo  
Adam Kopsa 3. Místo  
Daniel Steuer 4. Místo  
Lubomír Švaňhal 5. Místo  
Tomáš Váňa 5. Místo  
Matěj Duchoň 7. místo  

Je třeba zmínit borce Jakuba Lukeše, který vyhrál absolutního vítěze mezi dorostenci, Aleše Petra za krásný výkon, Ondřeje Hilgerta za famózní taktické kroky a touhu po vítězství, Michala Suchánka za eleganci a klid, který měl. 

Jménem předsedy oddílu bych poděkoval všem, kteří se zúčastnili těchto závodu a pomohly nám s nachystáním těchto krásných závodu. Také bych zdůraznil celý náš oddíl fungoval precizně od trenéra až po samostatné závodníky a celý realizační tým Děkujeme. 

S pozdravem

Oddíl silového trojboje Krnov!