Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční cena trojboje Lokomotivy Krnov

Vánoční cena trojboje Lokomotivy Krnov

muzi-vanocni-cena.jpgV sobotu 10.12.2016 uspořádal oddíl silového trojboje Lokomotivy Krnov Vánoční cenu města Krnova v disciplíně tlak v leže na lavici.
Závody pořádáme tradičně každý rok a zároveň se loučíme se soutěžní sezonou 2016.
Soutěž probíhala ve slavnostní Vánoční atmosféře  ve dvou kategoriích mládež do 23.let a muži nad 23.let.
Těchto závodů se zúčastňují jen členové těchto fitcenter oddílů z našeho města.
Rovněž pravidla  Vánoční ceny jsou přizpůsobena této soutěží, kde se jede na 4.pokusy a váha závodníka se přepočítává koeficientem,který každý závodník má přiděleny  na body.
Do závodu se přihlásilo 8.závodníku v kategorii mužů a 9.v kategorii mládež.
V průběhu soutěže jsme byli svědky výborných výkonu jak v kategorii mládeže, tak mužů a svědči o tom , že Krnov má v silových disciplínách spoustu talentů a špičkových závodníků.Junioři vánoční cena
V kategorii mládeže zvítězil Fojtík Vojtěch Jalex Krnov výkonem 120 kg (88.6)bodů,druhé místo obsadil Ondřej Hilgert Lokomotiva Krnov
130. kg(87.41)bodů,třetí místo  obsadil Ondřej Zmuda NO Limitss 115. kg (83.87)bodů.
V mužské kategorii byli také diváci svědky výborných výkonu a zároveň skvělého souboje dvou generací a reprezentantů ČR Rémyho Krayzla veteráni a Tomáše Juříčka,který přešel z mládeže mezi muže  a také ostatních aktérů, kteří přispěli k pěkné podívané.
Na průběh soutěže zároveň dohlížel a rozhodoval zakladatel oddílu Václav Stuchlík.
Dobrou motivací pro všechny aktéry byly ceny sponzorů ,kde hlavní cenu zlatý prsten věnovalo Zlatnictví Perleť a také ostatní ceny věnované Jalexem, firmou Hermes  byly hodnotné a závodníci se odměňovali pěknými výkony.
Pořadí mužů bylo následující a to 1.místo Rémy Krayzel Powergym Krnov 187.5 kg (122.87)bodů, druhé místo Juříček Tomáš Loko. Krnov 
160 kg (121.25)bodů,3.místo Pospíšil Jaroslav Powergym Krnov 172.5kg (111,42)bodů.
Celá soutěž měla výbornou úroveň také po stránce organizační a poděkování patří celému oddílu  který stále patří mezi nejlepší v ČR,zároveň potěšujicí je velká účast mládeže ,zajištující  dobrou budoucnost tohoto sportu v našem městě.